The Tallest Man on Earth u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Apr.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Tallest Man on Earth u Zagrebu

U sklopu „SuperUho predstavlja“ u Zagreb dolazi švedski kantautor i pjevač The Tallest Man on Earth, a koncert će se održati u četvrtak, 15. rujna u Kinu SC-a.

„Najvišlji čovjek na svijetu“ je Kristian Matsson, koji je svoju karijeru započeo 2006. godine. Do sada je izdao četiri albuma i dva EP-a, a mnogi njegov glazbeni izričaj uspoređuju s Bobom Dylanom.

Trenutni aktualni album je “Dark Bird Is Home” kojeg će, između ostalog, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << predstaviti u zagrebačkom SC-u. Na koncertu će nastupiti u pratnji svojeg četveročlanog benda, s kojim je prošle je godine po prvi puta krenuo na turneju.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 100 kuna u pretprodaju kreću u petak 29.4., a od 16.5. cijena će im biti 120 kuna. Ukoliko ih ostane na ulazu će koštati 150 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13).

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.