The Dead Weather objavili spot za “I Feel Love (Every Million Miles)”

Izvor: BalkanRock.com, 27.Avg.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Dead Weather objavili spot za “I Feel Love (Every Million Miles)”

Pevačica Alison Moshart pokušava da se odupre olujnom vetrom pevajući stihove pesme “I Feel Love (Every Million Miles)” u novom spotu benda The Dead Weather.

Većim delom crno-beli, energičan spot režirali su Ian & Cooper. U pitanju je prvi singl i spot pred album “Dodge & Burn” koji izlazi 25. septembra za Džek Vajtovu izdavačku kuću Third Man Records.

Kako je ranije najavljeno na službenoj Facebook stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Third Man Records-a, album će se sastojati od 12 pesama, od kojih je osam novih, a četiri su prethodno objavljene na kompilacijama Vault Package #18 i #21. Takođe je navedeno da je album sniman u Nešvilu za vreme retkih slobodnih trenutaka članova benda i upravo se zbog nedostatka vremena turneja u svrhu promocije albuma neće održati.

The Dead Weather pored Vajta i Moshartove (The Kills) čine još Din Fertita (QOTSA) i Džek Lorens (The Greenhorns, The Raconteurs). Do sada su objavili dva studijska albuma, od kojih je poslednji “Sea of Coward” izašao u maju 2010. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.