The Cure u Budimpešti: Karte u prodaji

Izvor: BalkanRock.com, 04.Jul.2016, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Cure u Budimpešti: Karte u prodaji

Za četiri meseca, tačnije 27. oktobra, u Papp Laszlo areni u Budimpešti koncert će održati legendarni bend The Cure sa predgrupom The Twilight Sad iz Škotske.

Ovo je prva velika turneja benda The Cure po Evropi još od 2008. godine kada su izdali album “4:13 Dream”. Ove godine se očekuje novi album “4:14 Scream” o kome se spekuliše još od 2014. godine.

Na svih 30 koncerata u Evropi predgrupa će im biti popularni škotski bend Twilight >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Sad. Oni će na ovoj turneji nastaviti sa promocijom sjajnog albuma “Nobody Wants to Be Here and Nobody Wants to Leave” iz 2014. godine.

Karte za ovaj koncert moguće je kupiti preko sajtova agencija Livenation i Ticketpro. Cene karata kreću se od 34 do 78 eura koliko košta karta za fan pit.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.