Teška industrija 21. januara u Mikser-u!

Izvor: NC magazin, 17.Jan.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška industrija 21. januara u Mikser-u!

Kultni sarajevki bend "Teška industrija" na čelu sa frontmenom Ivicom Propadalom, vraća se u velikom stilu pred beogradsku publiku i to nakon 39 godina!
Koncert u Mikser House-u, kojeg su članovi benda nazvali “Bili i ostali raja” omaž je sarajevskoj pop-rock školi.
Pred beogradski koncert, Ivica Propadalo, otkriva zašto mu je ovaj koncert toliko važan i poziva sve fanove da dođu u Mikser, u subotu, 21. januara. Nakon koncerta, bend planira i druženje sa fanovima kao i sa kolegama, koje očekuju na koncertu.
Opširnije...

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Teška industrija u Mikseru 21. januara, posle 39 godina

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Jan.2017

U subotu 21. januara kultni sarajevski bend Teška industrija održaće posle 39 godina koncert u Beogradu, u prostoru Mikser House. Pošto je nastup bio najavljen za 20. decembar, a zatim odložen za 21. januar, najpre obaveštenje da kupljene ulaznice, naravno, važe i za novi termin. Evo i poruke...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.