Izvor: BalkanRock.com, 25.Maj.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SuperUho festival na novoj lokaciji

Flogging Molly

Drugo izdanje festivala SuperUho ove će godine biti na novoj lokaciji, Tvrđavi Sv. Mihovil, gdje će biti glavni program.

Održat će se od 3. do 5. kolovoza, a ugostit će renomirane izvođače, kao što su Flogging Molly, Sun Kil Moon, of Montreal, Einstürzende Neubauten, King Khan And The Shrines, Rosetta, Ought i druge.

Osim spomenutih imena, na Tvrđavi i na gradskoj plaži Banj nastupit će i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Vlasta Popić, VVhile i Nikki Louder. Svi oni će nastupiti na Tvrđavi, dok će popratni festivalski program biti na plaži. Festivalski kamp zauzet će poziciju iznad plaže.

Glavni stage bit će smješten na glavnom platou Tvrđave ispred tribine, na istom mjestu gdje je prošle godine dva puta zaredom nastupio The National. Drugi stage bit će ispod gledališta Tvrđave Sv. Mihovil, dvadesetak metara od glavnog stagea.

Uz ova dva stagea, na festivalu će se naći i DJ Stage, Akustika stage, lounge dio i konceptualna akustična pozornica u sklopu Tvrđave, na kojoj će nastupati kantautori u akustičnoj izvedbi.

Cijene festivalskih ulaznica su 250 kuna do 3.8., a na ulazu će karta iznositi 320 kuna. Pretprodajna mjesta su Dallas Music Shop u Šibeniku, Dirty Old Shop u Zagrebu i glazbena knjižara Rockmark.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.