Skye & Ross (Morcheeba) nastupaju na festivalu Taksirat u Skoplju

Izvor: BalkanRock.com, 19.Sep.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skye & Ross (Morcheeba) nastupaju na festivalu Taksirat u Skoplju

Pevačica Skye i Ross, jedan od dva člana producentskog dvojca grupe Morcheeba, nastupiće u petak 25. novembra u Skoplju na izdanju 18-og po redu festivala Taksirat. Mesto dešavanja biće Mladinski Kulturen Centar (MKC)

U proleće 2014. Skye Edwards i Ross Godfrey nastupali su na Australian Gold Coast festivalu i slušajući bendove čiji su nastupi imali puno više žestine i intenziteta odlučili napraviti album koji bi bio sličniji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << njihovom liveu od studijski ispoliranih snimaka. U tom trenutku je Paul Godfrey, Rossov brat i ko-producent Morcheebe, već bio potpuno fokusiran na produkcijske poslove odustavši od koncerata. Rezultat kreativne suradnje Skye i Rossa materijal je naziva ‘Light Of Gold’, objavljen 2. rujna, izdanje koje kreće svojim posebnim smerom dok se u isto vreme vraća korenima zvuka koji je Morcheebu 90-ih učinio svetski poznatim bendom.

Novo ime ne znači i da su se odrekli starih pesama jer najveći hitovi Morcheebe i dalje čine okosnicu njihove setliste. Počinju s “Trigger Hippy“, završavaju s “Rome Wasn’t Bulit In A Day”, a između njih mogu se čuti “The Sea”, “Blindfold”, “World Looking In”, “Otherwise”, “Blood Like Lemonade” i mnogi drugi hitovi.

Broj karata za koncert, čiji je početak najavljen za 20:30 časova, će biti ograničen. Naime, samo 800 će biti pušteno u prodaju od 21. septembra. Njihova cena će biti naknadno objavljena.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.