Sara Renar promoviše novi album u Novom Sadu i Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Okt.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Renar promoviše novi album u Novom Sadu i Beogradu

Zagrebačka kantautorka Sara Renar održaće mini turneju u Srbiji gde će 27. oktobra nastupati u novosadskom Gerila Baru, dok će dan kasnije gostovati u beogradskom Elektropioniru.

Sara Renar je u dosadašnjoj karijeri objavila dva studijska albuma i to “Djeca” 2013. godine, zatim veoma hvaljeni “Jesen”, a uskoro objaviljuje album “Tišina” koga će i promovisati na predstojećim svirkama u Srbiji.

U februaru prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godine nastupila je na prvom Zvonko Live događaju u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, gde su joj društvo pravili Stray Dogg i J.R. August, a osvojila je i nagradu Porin u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe.

Karte za novosadski nastup mlade kantautorke mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 200 dinara, dok će na dan kocerta cena karata iznositi 300 dinara.

Ulaznice za beogradski koncert koštaju 400 dinara u pretprodaji odnosno 600 dinara na dan svirke.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.