Šank?! u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Izvor: BalkanRock.com, 17.Feb.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šank?! u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Šank?!, omiljeni zagrebački oi! punk/hardcore bend održat će u Vintage Industrialu samostalni koncert u nedjelju, 9. ožujka. Koncert će početi u 21:30 h.

Članovi Šank?!-a dio su zagrebačke underground punk/oi!/hardcore scene, a na pozornici su prisutni preko 10 godina u različitim sastavima kao što su Spierdalaj, No More Idols, Dolibasija, Stronghold, Flegma ili Stribog. Svoje iskustvo i znanje odlučili su pretočiti u vlastiti zvuk koji je danas poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kao jedinstvena mješavina rocka, punka, metala, Oi! te ska ritmova. Bend je nastao u lipnju 2010. godine, a u nepunih šest godina postojanja je diljem cijele regije postao poznato underground ime. Moćni i društveno angažirani tekstovi i energični nastupi čine ga jednim od najboljih live bendova u Hrvatskoj dok njihov punk rock radi promjene, osvješćuje publiku, a žestoke i melodične stvari pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40 kn mogu se nabaviti u Dirty Old shopu (Tratinska 18), te u klubovima Kavez (Savska 160) & Vintage Industrial svaki dan, osim ponedjeljkom, od 20 sati.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.