Russian Circles najavljuju novi album s dva singla

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jul.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Russian Circles najavljuju novi album s dva singla

Američki trio Russian Circles u svojih su 12 godina postojanja usavršili umjetnost post-rocka, a to su i dokazali svakim novim albumom. Nakon tri godine čekanja, njihovi će fanovi napokon imati priliku poslušati nove pjesme s albuma “Guidance” koji će izaći 5. kolovoza za diskografsku kuću Sargent House.

Brian Cook (bas), Mike Sullivan (gitara) i Dave Turncrantz (bubnjevi) su uz producenta Kurta Balloua snimili sedam novih >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << pjesama. Dvije od njih, “Vorel” i “Mota”, već su objavili za besplatno preslušavanje na svom Bandcamp profilu.

“Vorel” počinje in medias res i drži se ujednačeno žestokog rockerskog ritma i melodije. No prelijeva se u pjesmu “Mota” koja prati dobru staru post-rock formulu te slušatelja uljuljka atmosferičnom melodijom da bi mu negdje na polovici probudila sva osjetila majstorski odrađenom instrumentalnom virtuoznošću.

Obje pjesme možete poslušati u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.