Quasarborn objavio svoj prvi spot

Izvor: BalkanRock.com, 11.Jan.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Quasarborn objavio svoj prvi spot

Novo ime na srpskoj metal sceni, bend Quasarborn, objavio je svoj prvi oficijalni video spot za pesmu “Danse Macabre”.

Radi se o beogradskom sastavu koji je formiran od strane članova nekadašnjeg Space Eatera, čuvenog thrash metal benda koji je tokom prošle godine prestao sa radom. Quasarborn je muzički fundiran na stilu thrash metala s kraja osamdesetih godina, ali, kako sami kažu, u njihovoj muzici se očituju uticaji i drugih pravaca kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << su death, black i heavy metal, klasičan i progresivan rok, pa čak i džez.

Ekipa koju čine Luka Matković, Đorđe Luković, Miloš Tomasović Marko Danilović privodi kraju snimanje svog prvog albuma čije snimanje i produciranje se odvija u studiju Citadela, a u toku meseca će po prvi put i uživo publici predstaviti svoj materijal i to ovog petka u klubu Fabrika u Bukureštu, gde će nastupati sa Alitorom i Deathrattleom.

Novi video spot Quasarborna možete pogledati ovde:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.