Prljave Sestre objavile spot i prvi album

Izvor: BalkanRock.com, 23.Dec.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prljave Sestre objavile spot i prvi album

Niški garažni rock’n’roll bend Prljave Sestre objavio je svoj prvi spot za numeru “Prljavi crv” koji najavljuje debi album.

U spotu se pored članova benda pojavljuju Maša Jondžić i Miroslav Užarević koga ljudi znaju i kao gitaristu Noćne Fiskulture, Plasma Arc Machinig i Goribora. Za režiju spota bio je zadužen Miloš Itić dok je video obradu radio Vladimir Stojanović.

“Prljavi crv” je ujedno prva stvar sa sveže objavljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << albuma koji se besplatno može preuzeti sa zvanične bandcamp stranice benda. Publika je neke od tih pesama već imala prilike da čuje na njihovim brojnim nastupima u Nišu i okolini, a trio će večeras promovisati izdanje u klubu Feedback gde nastupaju kao gosti na tradicionalnom koncertu Novembra.

Za omot albuma bio je zadužen Velibor Stanojević, niški umetnik i strip crtač, široj publici poznat i kao gitarista Styptica.

Spot za prvi singl Prljavih Sestara pogledajte na našem portalu:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.