Izvor: BalkanRock.com, 01.Avg.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati gosti na koncertu The Dillinger Escape Plan u Zagrebu

The Number 12 Looks Like You

The Dillinger Escape Plan svoj će posljednji zagrebački koncert održati u klubu Močvara u subotu, 12. kolovoza, praćeni bendovima The Number 12 Looks Like You i God Mother.

Američke math core legende započinju 4. kolovoza finalnu etapu posljednje europske turneje s obzirom su najavili skori raspad benda. Serija koncerata kreće na uglednom Waken Open Airu u Njemačkoj te do 16. kolovoza obilazi Portugal, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Češku, Poljsku, Mađarsku i Hrvatsku, kao jedinu zemlju naše regije u kojoj će nastupiti.

Nakon teške prometne nesreće u kojoj su pukom srećom izbjegli ozbiljnije posljedice, ali bili primorani otkazati ostatak europske turneje, The Dillinger Escape Plan u rekordnom su roku dogovorili nove datume koncerata na Starom kontinentu. Zagreb se ponovo našao na popisu gradova koje će Dillingeri posjetiti i to 12. kolovoza kada dolaze u klub Močvara. Na tom nastupiti pratit će ih švedska hardcore/sludge/heavy metal trojka God Mother i sjajni The Number 12 Looks Like You, kultan američki hardcore/grindcore kvartet.

Njihova nesuđena zagrebačka predgrupa sa odgođenog koncert, norveški Shining, također će gostovati u Hrvatskoj, točnije 13. rujna u klubu Močvara.

Stare ulaznice za koncert The Dillinger Escape Plan vrijedit će, naravno, i za koncert u Močvari, a nove ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 120 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 140 kn. Službena prodajna mjesta

• Dirty old shop, Tratinska 18

• Rockmark, Berislavićeva 13

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.