Izvor: BalkanRock.com, 05.Maj.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena nova imena izvođača na Žedno Uho festivalu

And So I Watch You From Afar

Organizatori 16. izdanja Žedno Uho festivala, koji će se održati od 20. do 23. maja, objavili su listu izvođača koji će nastupiti u zagrebačkom klubu Močvara.

Kako je ranije najavljeno, festival otvara sastav And So I Watch You From Afar. Bendu iz Belfasta pridružuje se i devetnaestogodišnji Henry Kohen aka Mylets koji dolazi iz Arizone. Line-up za prvo veče Žedno Uho festivala kompletira zagrebački rock’n’roll >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << bend Ha Det Bra. Cene ulaznica za prvo festivalsko veče mogu se nabaviti po ceni od 80 kuna, dok će na dan koncerta cena iznositi 100 kuna.

Austrijksi muzičar Bernhard Fleischmann nastupiće 22. maja, dok će mu društvo praviti Sebastian Gainsborough poznatiji kao Vessel, mladi britanski kompozitor klupske elektronske muzike. Cena karata za ovo veče iznosi 65 kuna, i važiće do početka festivala kad će poskupeti na 80 kuna.

Festival, 23. maja zatvaraju londonski sastav Kero Kero Bonito, čiji muzički izraz obuhvata spoj J-popa, dancehalla i muzike iz video igrica i Anton Maskeliade iz Moskve, koji izvodi muziku koja se najbliže može okarakterisati kao indiectronica. Cena ulaznica za završni dan festivala iznosi 55 kuna, dok će na ulazu iznositi 60 kuna.

Festivalska ulaznica za sve dane može se nabaviti po ceni od 150 kuna, a prodajna mesta su knjižara Rockmark i Dirty Old Shop.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.