Poslušajte do sada neobjavljene snimke benda Fleetwood Mac

Izvor: BalkanRock.com, 12.Mar.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte do sada neobjavljene snimke benda Fleetwood Mac

Imate priliku da poslušate do sada dva neobjavljena snimka kultnog rok benda Fleetwood Mac, “Where We Belong” i “Seven Wonders”, koji će se naći na deluxe izdanju ploče “Tango In The Night”.

“Tango In The Night” je drugi najprodavaniji album u njihovoj karijeri. Na ovom reizdanju, koje ove godine slavi 30 godina od originalnog objavljivanja, a koje bi trebalo izaći 31. marta za Warner Bros. Records, naći će se osim ova dva još neki od >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << do sada neobjavljenih snimaka, kao i remasterizovan zvuk i nekoliko videospotova. Radi se o poslednjem albumu koju je grupa objavila kada su postavu činili Mick Fleetwood, Lindsey Buckingham, Stevie Nicks, Christine McVie i John McVie.

Ovo je već treći album benda koji se ponovo izdaje, a prethodno su svoja reizdanja doživele ploče “Tusk” iz 1979. i “Mirage” iz 1982. godine.

“Where We Belong” možete poslušati ovde.

“Seven Wonders” možete poslušati ovde.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.