Poginuo sin Nicka Cavea

Izvor: BalkanRock.com, 15.Jul.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo sin Nicka Cavea

Policija u Saseksu identifikovala je poginulog petnaestogodišnjeg Artura Kejva, sina poznatog australijskog muzičara Nika Kejva.

Artur je poginuo nakon pada sa litice blizu Brajtona. Telo je pronađeno juče poslepodne. Mladiću je pružena prva pomoć, ali je u bolnici podlegao ranama. Telo je na autopsiji ali policija ga već tretira kao nesreću.

Nik i supruga Suzi Kejv kratko su saopštili: “Naš sin Artur preminuo je u četvrtak veče. Bio je baš lep, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << srećan voljeni dečak“.

Artur je jedan od dvojice Kejvovih sina iz braka sa Suzi Bik. Drugi sin je Erl i obojica su se pojavili u očevom filmu “20.000 Days on Earth”

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Poginuo sin Nika Kejva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2015

Petnaestogodišnji sin australijskog muzičara Nika Kejva, Artur, poginuo je nakon pada sa litice, u Saseksu, saopštila je britanska policija, ističući da je smrt dečaka posledica tragične nesreće...Arturovo telo pronađeno je juče u kasnim popodnevnim časovima na plaži u Brajtonu..."Naš sin...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.