Podigni ‘rogove’ za Amon Amarth

Izvor: BalkanRock.com, 22.Apr.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podigni ‘rogove’ za Amon Amarth

Švedski death metalci Amon Amarth pozivaju sve svoje fanove diljem svijeta da sudjeluju u nadolazećem video spotu za pjesmu “Raise Your Horns“. Video će sadržavati snimke benda s koncerata iz više zemalja, uključujući i snimke fanova s podignutim ‘rogovima’ za Amon Amarth.

Imaš na zidu poster Amon Amartha i drugih metal bendova? Jesi upravo bio na nekom koncertu ili ćeš uskoro ići? Pošalji video sebe i prijatelja s nekog koncerta kako podižete ‘rogove’ >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u čast tom bendu na mail raiseyournhorns@gmail.com kako bi dobio šansu pojaviti se u spotu. Youtube linkovi trebaju sadržavati #RaiseYourHorns u naslovu. Prijave s videom se mogu podnositi zaključno do 27. svibnja, a spot bi okvirno trebao izaći tokom lipnja.

“Raise Your Horns” je pjesma Amon Amarthovog novog, desetog studijskog izdanja “Jomsviking”, koji je izašao 25. ožujka pod okriljem izdavačke kuće Metal Blade Records u Sjevernoj Americi te međuarodno preko Sony Music kompanije.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.