Peter Gabriel ekranizovao novu pesmu “The Veil”

Izvor: BalkanRock.com, 19.Sep.2016, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peter Gabriel ekranizovao novu pesmu “The Veil”

Peter Gabriel podelio je video spot za novu pesmu “The Veil“.

U pitanju je pesma rađena za film “Snowden” (Uzbunjivač), čiju režiju potpisuje Oliver Stoun. Radi se o trileru, koji za temu ima epsku priču o uzbunjivaču Edwardu Snowdenu.

“The Vail” je napisao i producirao Peter Gabriel, a miks je radio Tchad Blake. Video spot za nju je  režirao Kurt Mattila, dok je za produkciju bila zadužena kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Weiward.

Peter Gabriel je izjavio da je bio veoma srećan zbog odluke Olivera Stouna da snimi film o Edwardu Snowdenu i da se radi o moćnom i inspirativnom filmu. Izjavio je tako i da se radi o režiseru koji svoju muziku uzima veoma ozbiljno i da mu je uvek uživanje da sarađuje sa njim.



Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.