Partibrejkers 16. septembra u Nišu: Karte u prodaji

Izvor: BalkanRock.com, 29.Avg.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partibrejkers 16. septembra u Nišu: Karte u prodaji

Nakon nezaboravnog (i rasprodatog) koncerta koji je održan 19. septembra prošle godine u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu, legendarni beogradski rock sastav Partibrejkers će održati samostalni koncert 16. septembra u istom prostoru, sa početkom u 21 čas.

Partibrejkers će ovom prilikom u Nišu napraviti finiš letnje koncertne turneje u regionu i pored izbora najboljih pesama iz 34 godina duge i plodne karijere predstaviti i nekoliko numera sa novog, aktuelnog albuma >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<Sirotinjsko carstvo” koji je krajem prošle godine objavljen pod patronatom izdavačke kuće “Odličan Hrčak” iz Beograda.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti po ceni od 800 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta cena karte iznosiće 1.000 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

"Gravy Tune" večeras na Brod Teatru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2016, 11:03

Na Brod Teatru Studentskog kulturnog centra Novi Sad večeras u 21 čas biće održan koncert novosadskog sastava "Gravy Tune"...Bend "Gravy Tune" u julu ove godine objavio je album prvenac ''Onaj koji veruje''. Na albumu je 6 pesama koje potpisuju osnivači benda, gitarista Zoltan Lošonc (muzika i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.