PJ Harvey objavila novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 07.Jun.2016, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PJ Harvey objavila novi spot

Britanska kantautorka PJ Harvey objavila je još jedan video, ovoga puta za numeru “The Orange Monkey” koja se nalazi na njenom aktuelnom albumu “The Hope Six Demolition Project”.

Ponovo joj je u pomoć pritekao, sada već stalni saradnik, fotograf Seamus Murphy, koji potpisuje režijui ovog videoklipa. Murphy je zaslužan i za režiju spotova za pesme “The Wheel” i “The Community Of Hope”.

U novom spotu PJ Harvey se uopšte ne pojavljuje, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a Murphy je snimao video u Avganistanu, uhvativši slike gužvi na pijaci, zavijajućih planinskih puteva i američkih trupa koji patroliraju selima. Ovo je jedan lep video i redak uvid u svakodnevni život u mestu koje tako često povezujemo sa terorizmom i ratom.

Ploča “The Hope Six Demolition Project” bje objavljena sredinom aprila za Vagrant Records i predstavlja deveti studijski album u dosadašnjoj karijeri ove umetnice, odnosno prvi nakon 2011. godine i ploče “Let England Shake”.

Obožavaoci stvaralaštva PJ Harvey iz regiona imaće priliku da uživo prisustvuju njenom nastupu na narednom INmusic festivalu, koji se održava od 20. do 22. juna na zagrebačkom Jarunu.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.