Opeth objavili i treći singl sa nove ploče

Izvor: BalkanRock.com, 25.Sep.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opeth objavili i treći singl sa nove ploče

Švedski prog-metal sastav Opeth objavio je novu pesmu “The Wilde Flowers” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu “Sorceress”.

Ploča “Sorceress” bi trebalo da bude objavljena 30. septembra za Nuclear Blast etiketu. U pitanju je 12. studijski album ovog benda koje nasleđuje “Pale Communion” iz 2014. godine.

Album je sniman u Rockfield studiju u Velsu tokom dvanaest dana, a frontmen benda Mikael Åkerfeldt je izjavio kako je veoma zadovoljan ovim izdanjem i da se nada da će i fanovi širom sveta deliti njegovo mišljenje.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Merchandise objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 26.Sep.2016, 08:00

Američki sastav Merchandise objavio je spot za pesmu “Lonesome Sound” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu...Nova ploča “A Corpse Wired For Sound” biće 23. septembra za 4AD. U pitanju je naslednik albuma “After The End” iz 2014. godine...Obožavatelji ovog benda iz regiona...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.