Novi spot benda Odd Crew

Izvor: BalkanRock.com, 21.Jun.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot benda Odd Crew

Bugarski metal sastav Odd Crew predstavio je novi video spot za pesmu pod nazivom “Shapes In Grey” sa četvrtog albuma “Mark These Words” koji izašao krajem prošle godine.

Spot je sniman u rezorvoaru Jrebchevo u Bugarskoj a za isti je bila zadužena ekipa pod nazivom Supers4upen Motion Madness sa kojom je ovaj bend već sarađivao na prethodnim izdanjima.

Odd crew postoji od 1998. godine, iza sebe imaju četiri studijska albuma od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je zadnji snimljen sa Danielom Bergstrandom koji je sarađivao sa grupama kao što su Meshuggah, In Flames, Behemoth, Dimmu Borgir a finansiran je od strane samih fanova benda koji su donirali novac putem internet kampanje Indiegogo.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.