Novi singl Nikole Vranjkovića sa Autogenim Treningom (video)

Izvor: BalkanRock.com, 07.Apr.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi singl Nikole Vranjkovića sa Autogenim Treningom (video)

Nikola Vranjković je objavio novi singl i spot sa crnogorskim bendom Autogeni trening.

Posle izdanja “Bremeplov” na kojem se nalaze pesme snimljene sa muzičarima iz bendova Goribor, Orthodox Celts i Darkwood Dub, kao i singla “Fototapet” koji je snimljen u saradnji sa Danilom Nikodinovskim (Consecration) i Petrom Rudićem (Svi na pod), Nikola Vranjković je objavio novu pesmu koja je nastala u saradnji sa sa crnogorskom rok grupom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Autogeni Trening.

Pesma “Moraćeš da naučiš da živiš sa tim” snimljena je tokom 2015. godine u Nikšiću i Beogradu. Autori spota su braća Danilo i Vladimir Toni Pendo, a snimljen je u nikšićkom pozorištu “Scena 213”.

“Autogeni Trening je u poslednjih deset godina jedna od mojih omiljenih rok grupa. Sarađivali smo već nekoliko puta na koncertima i u studiju, ali ovo je prvi put da smo zajedno odsvirali i otpevali neku moju pesmu. Uživali smo dok smo snimali pesmu i spot i veoma smo zadovoljni kako je sve na kraju ispalo”, rekao je Nikola Vranjković.

Spot za pesmu “Moraćeš da naučiš da živiš sa tim” možete pogledati na našem sajtu

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Nikola Vranjković objavio pesmu i spot sa "Autogenim treningom"

Izvor: Blic, 07.Apr.2016

Nikola Vranjković je objavio novu pesmu koja je snimljena u saradnji sa sa crnogorskom rok grupom “Autogeni trening”...Pesma “Moraćeš da naučiš da živiš sa tim” snimana je tokom 2015. u Nikšiću i u Beogradu. Spot sa pesmu su napravili braća Danilo i Vladimir Toni Pendo u Nikšićkom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.