Nick Cave & The Bad Seeds za best of “Lovely Creatures” odabrali i izvedbu s INmusic festivala

Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nick Cave & The Bad Seeds za best of “Lovely Creatures” odabrali i izvedbu s INmusic festivala

Nick Cave & The Bad Seeds objaviće retrospektivu svog dosadašnjeg rada u vidu izdanja “Lovely Creatures – The Best of Nick Cave and The Bad Seeds (1984-2014)”  koje izlazi 5. maja.

Projekat, koji je prvobitno bio planiran za 2014. godinu, ipak će biti objavljen 5. maja u nekoliko formata, uključujući i standardni 2CD set, trostruko LP izdanje, delux 3CD/1DVD izdanje i super delux izdanje uz koje ide knjiga od 256 strana u tvrdom povezu.

“Lovely Creatures >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << – The Best of Nick Cave & The Bad Seeds 1984-2014” osmislili su Cave i jedan od osnivača benda, Mick Harvey. Sadašnji i nekadašnji članovi The Bad Seedsa ustupili su fotografije i ostale uspomene iz svojih ličnih arhiva za prateću knjigu.

“Postoje ljudi koji ne znaju odakle da počnu sa The Bad Seeds, a s druge strane, postoje i oni koji ih poznaju bolje od mene. Ovo izdanje je osmišljeno kao putovanje kroz tri dekade stvaranja muzike. To je dosta pesama. One pesme koje smo mi odabrali su bile prisutne tokom naše karijere na različite načine. Neke su tražili da izvodimo uživo, neke su naši lični favoriti, a neke prosto imaju preveliku istoriju da bi bile izostavljene. I tu su one koje nisu uspele da se nađu na ovom izdanju, jadnice. Njih sami morate da otkrijete”, obrazložio je Nick Cave.

Jedna od pesama koja će se naći na ovom velikom retrospektivnom izdanju je i “Into My Arms“, i to izvođenje sa INmusic festivala iz 2008. godine.



Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.