Neil Young dovršio novi album sa sinovima Willieja Nelsona

Izvor: BalkanRock.com, 24.Apr.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neil Young dovršio novi album sa sinovima Willieja Nelsona

Kanadski roker Neil Young i bend Promise of the Real u kome sviraju sinovi Willieja Nelsona, Lukas i Micah, ovoga leta  će predstaviti svoj zajednički album, “The Monsanto Years”.

Youngova nova ploča navodno stiže 16. juna, kako stoji u najavama poslatim promoterima, a turneja Rebel Content počeće 5. jula na Summerfestu u Milvokiju.

Na novom albumu pevač se obračunava sa hemijskom kompanijom Monsanto koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << bavi proizvodnjom GMO. Januara je otkrio da radi na albumu “The Monsanto Years” i da će on predstavljati “vedri pogled na situaciju“.

Na koncertu iznenađenja 16.aprila u San Luis Obispo, Young i Promise of the Real premijerno su izveli 11 novih pesama koje će se nalaziti na zajedničkom albumu. A pesme nose protestna imena poput “Monsanto Years“, “Rock Starbucks“, “Seeds” i “Too Big to Fail” prenela je fan stranica Sugar Mountain.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.