Na jesen novi album Roberta Planta; Poslušajte novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Avg.2017, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na jesen novi album Roberta Planta; Poslušajte novu pesmu

Robert Plant je objavio detalje o novom studijskom albumu, Carry Fire. Izdanje se očekuje 13. oktobra u okviru Nonesuch/Warner Bros, Records.

Kao i u slučaju prethodnog Plantovog albuma i ovde su pridruženi takozvani The Sensational Space Shifters: John Baggott, Justin Adams, Dave Smith i Liam “Skyn” Tayson. Ova fantastična četvorka barata širokim spektrom elktričnih i akustičnih muzičkih instrumenata.

Lista pesama:

Kao gost na >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << albumu pojavljuje se Chrissie Hynde u pesmi “Bluebirds Over The Mountain”, violončelista iz Albanije Redi Hasa, koji učestvuje u čak tri numere, a Seth Lakeman daje svoj doprinos sa violinom i violom. Najavljena je pozamašna turneja u toku novembra i decembra. Robret Plant i The Sensational Space Shifters će nastupiti u Londonu, Dablinu, Mančestru i mnogim drugim gradovima širom Engleske.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.