Mastodon predstavili još jednu pesmu sa novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 10.Mar.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mastodon predstavili još jednu pesmu sa novog albuma

Heavy metal sastav Mastodon predstavio je prvi singl “Andromeda“, koji će se naći na njihovom predstojećem albumu.

Novi album “Emperor of Sand” biće objavljen 31. marta za Reprise Records. U pitanju je sedmo studijsko izdanje američkog benda koji nasleđuje ploču “Once More ‘Round the Sun” iz 2014. godine.

Ploča je snimljena u Quarry Recording studiju u Džordžiji dok je miks odrađen u Henson Recording studiju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u Los Anđelesu. Producent je Brendan O’Brien, sa kojim je bend već sarađivao na albumu “Crack the Skye” iz 2009. godine.

Pesma “Andromeda” je treći singl sa nove ploče koji imamo prilike da čujemo, a prethodno su objavljene “Sultan’s Curse” i “Show Yourself“.

Obožavatelji ovog benda iz regiona moći će uživo da ih poslušaju ovog leta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.