Luxus Lord predstavili “Sjene” (video)

Izvor: BalkanRock.com, 18.Maj.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luxus Lord predstavili “Sjene” (video)

Nakon objavljivanja dvostrukog debitantskog albuma “Inkartani / Jutro nije bajka“, beskompromisni korčulansko-zagrebački progresivni garage rock sastav Luxus Lord predstavlja videospot “Sjene“.

Pomalo artistički spot je snimio, montirao i režirao već dobro poznati redatelj Branko Pašić Bane uz asistenciju Vande Volić, a plesala je i glumila Ana-Marija Topolčić.

“Singl Sjene je pomalo netipična pjesma Luxus Lorda, lijepa >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << rock balada koja govori o umornoj i iscrpljenoj ljubavi koja je odavno prošla, a koje se prisjećamo, ali ne osjećamo ništa osim mamurluka, kao poslije neprospavane, pijane noći”, pišu iz benda.

Autor teksta i glazbe je Dalibor Farčić, aranžmane je radio cijeli Luxus Lord, glazbenu produkciju potpisuje Vedran Kovačić – Beli.

Činjenicu da je Luxus Lord prilično nekonvencionalan bend potvrđuju njihovi prethodni singlovi i videospotovi „Hram otrova“ i „Jutro nije bajka“ (u trajanju osam minuta i pedeset sekundi), a uz to se Luxus Lord odlučio i na zanimljiv potez – u vrijeme kad većina izvođača „lansira“ singl za singlom, oni su objavili dvostruki debitantski album.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.