Lorna Wing u niškom Feedbacku

Izvor: BalkanRock.com, 05.Mar.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorna Wing u niškom Feedbacku

Beogradski chamber swing pop bend Lorna Wing nastupiće u nedelju, 13. marta, u niškom klubu Feedback.

Osnivači benda, Ivanka Simić (vokal, flauta) i Čedomir Stanojević (gitara, vokal) počeli su kao akustični duo da bi im se kasnije pridružili i Nemanja Veselinović (bubnjevi), Srđan Popov (bas gitara), Saša Ristić (gitara), Đuro Kojić (violina) i Marija Nikolić (klavijatura/usna harmonika).

Bend >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je, pored nastupa na Nišville Jazz Festivalu 2013. godine, nastupio i u finalu Jelen Demofesta i na Mikser festivalu u Beogradu. Svoj prvi album “Jedra” izdali su u februaru 2015. godine za izdavačku kuću Mascom.

Cena karte biće 200 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Lorna Wing u Feedback-u

Izvor: Studnel.com, 05.Mar.2016

Bend su osnovali Ivanka Simić (vokal, flauta) i Čedomir Stanojević (gitarista i vokal), a vremenom su im se priključili i ostali članovi. Poslednjih godina su veoma popularni, a u Nišu su nastupali već jednom, i to na Nišvil džez festivalu 2013. godine. Svirali su kako u Srbiji tako i u celom...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.