Liam Gallagher pružiće fanovima “ono što Noel nije mogao”

Izvor: BalkanRock.com, 13.Feb.2017, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liam Gallagher pružiće fanovima “ono što Noel nije mogao”

Bivši frontmen grupe Oasis, Liam Gallagher će na svojim nastupima svirati pesme sa “Be Here Now” albuma.

Na svom najavljenom solo albumu ovaj engleski muzičar je rekao da će pruditi fanovima “ono što Noel nije mogao”. U izjavi za Radio X otkriveno je da Gallagher priprema pesme sa albuma “Be Here Now” koji slavi 20 godina od izlaska. On takođe vežba pesme koje je izdao sa bendom Beady Eye.

Liam je prošle godine potpisao samostalni ugovor sa izdavačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kućom Warner Bros čime se obavezao da 2017. godine objavi album. Ovim potezom muzičar je sam sebi uskočio usta jer je prethodno izjavio da neće početi solo karijeru “jer nije pi*ka”.

Gallagher će ove godine nastupati i na EXIT Festivalu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.