Leiner & Hrnjak band objavili pjesmu “Fuj koliko je volim”

Izvor: BalkanRock.com, 14.Jul.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leiner & Hrnjak band objavili pjesmu “Fuj koliko je volim”

Leiner & Hrnjak band objavili su singl pod nazivom “Fuj koliko je volim“.

Leiner & Hrnjak bend čine Mišo Hrnjak, Boris Leiner, Domagoj Vorberger i Miljan Bakić. Nedavno su održali koncert na predstavljanju autobiografije Miše Hrnjaka „Srce od zlata – Priče, ali ne baš za djecu”. Na koncertu su predstavili nekoliko autorskih pjesma objavljenih na albumu prvijencu „Viša sila“ iz 2010.

Za singl kažu kako se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << o tekstualno drugačijoj ljubavnoj pjesmi koja na duhovit i sarkastičan način govori o problemima jednog zaljubljenog lika.

Autor teksta i glazbe je Domagoj Vorberger, a aranžmane potpisuje L&H Band. Pjesma je snimana u studiju Ante Prgina-Surke. Spot za novi singl snimat će na jesen.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.