Led Zeppelin objavili novi spot sa “izgubljene” BBC sesije

Izvor: BalkanRock.com, 19.Sep.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Led Zeppelin objavili novi spot sa “izgubljene” BBC sesije

Objavljen je novi video kultnog benda Led Zeppelin za novu verziju numere “What Is And What Should Never Be” sa izdanja “The Complete BBC Sessions“.

Bend Led Zeppelin je pre skoro 20 godina predstavio izdanje BBC Sessions. U pitanju su čuvena dva diska na kojima se nalazi skup snimaka odabranih sa nastupa ovog benda na BBC radiju u periodu od 1969. do 1971. godine. Publika će imati priliku da čuje i tri pesme koje su spašene sa predhodno izgubljenog sessiona >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << iz 1969. godine.

Jedna od te tri “izgubljene” pesme je i “What Is And What Should Never Be” sa “Led Zeppelin II” albuma koje je dobila i propratni video. “The Complete BBC Sessions” je objavljen 16. septembra.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.