Izvor: RockSerbia.net, 15.Okt.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncerti Paul Gilberta i Tarje Turunen skoro rasprodati

Kako smo dobili informaciju od organizatora, koncerti Paul Gilberta i Tarje Turunen skoro su rasprodati. Za oba koncerta je ostalo još 100 karata u prodaji. Paul Gilbert nastupa 16. oktobra u maloj sali beogradskog SKC-a, i neće biti prebacivanja u veliku salu jer je zauzeta to veče. Cena karte je 1800 din. Karte za Gilberta mogu se kupiti u Bilet Servisu, Eventimu, Felix-u i SKC-u. Tarja Turunen nastupa 27. oktobra u velikoj sali SKC-a, kao i za koncert Paul Gilberta ostalo je još 100 karata. Cena je 2000 din. Karte mogu da se kupe u Bilet Servisu, Eventimu, SKC-u, Felixu.

Nastavak na RockSerbia.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snižene cene kompleta karata za Dis-patch festival

Izvor: Kontra magazin, 15.Okt.2008

Od danas, cena kompleta za Dis-patch iznosi 2, 200 dinara, umanjena za cenu ulaznice programa Her Voice koji je održan u subotu. Komplete, kao i pojedinačne ulaznice možete kupiti u Bilet servisu. Podsećamo vas na popust za ulaznicu za koncert za Animal Collective 19.10. u SKC-u za sve kupce kompleta...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RockSerbia.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RockSerbia.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.