Klopka za Pionira u MKC Kombinatu

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jan.2017, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klopka za Pionira u MKC Kombinatu

Posle duže pauze sastav Klopka za pionira održaće koncert u subotu, 21. januara, sa početkom u 21:00 časova u prostoru MKC-a Kombinat u Zemunu.

Klopka za pionira je noise rock grupa iz Pančeva i Beograda koju čini trojac Tihomir Živković na bubnjevima, Damjan Brkić na gitari, i Mileta Mijatović za mikrofonom. U nastojanju da iskorače iz okvira popularne muzike razvili su neobičan izraz zasnovan na improvizaciji, kreativnom tretmanu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << instrumenata, primeni buke i saradnji čoveka i mašine. Posebno važnu ulogu u njihovom zvuku imaju angažovani tekstovi interpretirani na ekspresivan način.

Kartu po ceni od 300 dinara možete kupiti na ulazu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.