Kings of Leon novo ime INmusic festivala

Izvor: BalkanRock.com, 08.Feb.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kings of Leon novo ime INmusic festivala

Novo ime INmusic festivala je američki sastav Kings Of Leon. 

Novi album benda Kings of Leon je izdat 14. oktobra prošle godine pod imenom “Walls“ za RCA, a neke od pesama baviće se Kejlebovom borbom sa alkoholizmom ali i njegovom ženom Lili Aldridž. U pitanju je sedmo studijsko izdanje u karijeri benda, a dolazi nakon tri godine i ploče “Mechanical Bull”.

Na dvanaestom izdanju INmusic festivala uz njih nastupiće još >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i Public Service Broadcasting, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Repetitor i mnogi drugi.

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnim otocima jezera Jarun. Trodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #12 dostupne su u svim poslovnicama OTP banke, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 299 kuna, a sedmodnevne kamperske ulaznice dostupne su u službenom festivalskom webshopu po cijeni od 200 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.