Izvor: BalkanRock.com, 12.Avg.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanda Kodža i Nebojša nastupaju na Petrovaradinskoj tvrđavi

Kanda Kodža i Nebojša nastupiće 29. avgusta u unikatnom ambijentu Borisovog ateljea među drevnim zidinama Petrovaradinske tvrđave.

Ova beogradska rok grupa oformljena je 1991. godine, a tokom četvrt veka postojanja, ostavili su neizbrisiv trag u srpskoj rok kulturi, nepogrešivo beležeći bezbrojne promene društva naviklog na kretanje iz jednog kamenog doba u drugo. Pesme posejane na dosadašnjih sedam studijskih albuma, dokaz su vrednosti muzičara koji su u njoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << stvarali i stvaraju i dalje, ali i način prevladavanja konfuzne i neretko košmarne stvarnosti, o čemu svedoči i neprestani porast poštovalaca, navijača i fanova Kande kodže i Nebojše.

Prodaja ulaznica za ovaj događaj počeće u ponedeljak 10. avgusta na svim prodajnim mestima Eventim-a po ceni od 500 dinara, s tim da će na dan koncerta ulaznica koštati 600 dinara. Od 24. avgusta ulaznice će biti dostupe i u CD-SHOP-u Mungos.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.