Jinx spotom najavljuju novi album

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jul.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jinx spotom najavljuju novi album

Hrvatski pop bend Jinx predstavio je novi video singl “Jesmo li dobro?” kojim najavljuju njihov predstojeći album.

Spot je sniman na zagrebačkom Sljemenu, a režiju potpisuje Darko Herič. Tekst i muziku radio je Coco Mosquito, a u klipu članovi benda su odradili pravi “Tour de Sljeme”.

Numera “Jesmo li dobro?” naći će se na novom albumu grupe koji bi trebalo da bude objavljen za Dallas Records do kraja jeseni. Time Jinx razbijaju petogodišnju diskografsku pauzu, još od izdanja “Diksilend”.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Sara Renar objavila novi video

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jul.2016, 08:07

Kantautorka Sara Renar objavila je spot za numeru “Dani bez sjena” koja će se naći na njenom predstojećem albumu...Muziku i tekst napisala je sama Sara, dok produkciju potpisuju Edi Cukerić i Konrad Mulvaj. Režiju, snimanje i montažu videoklipa radio je Gustav Golik, a pomagala mu je upravo...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.