Jadranka Stanić je nova pevačica Elsewhere Shine

Izvor: BalkanRock.com, 24.Avg.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranka Stanić je nova pevačica Elsewhere Shine

Prokupački atmospheric doom metal projekat Elsewhere Shine prekinuo je saradnju sa dosadašnjim pevačem Miodragom Fodorom nakon završetka singla „Mater Morbi“ usled njegovog angažovanja u drugim bendovima, projektima i poslovima.

“Kraj saradnje je došao uz zajednički razgovor i bez ikakvih problema te Miodragu želimo puno sreće u daljem muzičkom angažovanju. Uvereni smo da će nastaviti da se predstavlja u najboljem svetlu kao vokal i autor,” kažu iz benda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Bend je predstavio novu pševačicu Jadranku „Tzeetzah“ Stanić, poznatu po saradnji sa bendovima Superhammer i Creation of Nothing uz studijski rad sa nekoliko još projekata. “Jadranka će doneti novu emociju pesmama u kontrastu sa snažnim vokalom Bojane Panovske. Njena muzička interesovanja, ljubav prema muzici i prijateljstvo su se odmah pokazali i to je ono što donosi skupa veliku motivaciju za sve”.

Mastermind projekta, Marko Sinadinović dodaje: „Proces upoznavanja sa Jadrankom je od starta divno iskustvo, kako na ljudskom tako i na muzičkom planu, interesovanja su nam se poklopila što smo i pokazali kroz obradu teme iz igre Silent Hill: Hommecoming koju možete čuti na priloženom linku. Ona dodaje novu boju i sa optimizmom nastavljamo rad na prvom full lenght izdanju u ovoj Elsewhere Shine formaciji.“

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.