Interpol u Beogradu u okviru “Turn On The Bright Lights” godišnjice

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jan.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol u Beogradu u okviru “Turn On The Bright Lights” godišnjice

Jedan od najcenjenijih alt-rok bendova današnjice, njuroški trio Interpol, održaće koncert u nedelju 13. avgusta, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

Pol Banks (gitara, vokal), Daniel Kessler (gitara) i Sam Fogarino (bubnjevi) krenuće ovog leta na evropsku turneju kojom će obeležiti 15 godina od izlaska albuma prvenca „Turn On The Bright Lights“ i koji će u celosti izvesti na koncertima. Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje hitove poput >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<Untitled“, „PDA“, „Obsticle 1“, „Say Hello To The Angels“ i mnoge druge.

Beograd je jedini grad iz regiona u kojem će njuroški bend nastupiti u okviru turneje „Turn On The Bright Lights Anniversary Тour“ a fanovi iz okolnih zemalja karte mogu da nabave putem Eventim sajta.

Karte za beogradski koncert benda Interpol biće puštene u prodaju u petak, 27. januara preko Evetim prodajne mreže, po promo ceni od 1.790 dinara za parter i 2.490 dinara za VIP terasu, dok će određeni broj ulaznica biti dostupan već od srede putem zvaničnog sajta benda.

„Turn On The Bright Lights Anniversary Tour“:

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Interpol u avgustu na Kalemegdanu

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2017

Njujorški indi rok bend Interpol održaće 13. avgusta koncert u rovu ispod Vojnog muzeja na beogradskom Kalemegdanu, u okviru evropske turneje kojom obeležava 15 godina od izlaska debi albuma Turn On the Bright Lights...Interpol je na svom zvaničnom sajtu objavio datume turneje tokom koje će nastupiti...

Nastavak na N1 televizija...

Interpol dolazi u Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2017, 16:33

Jedan od najcenjenijih alt-rok bendova današnjice, njuroški trio Interpol, održaće koncert u nedelju 13. avgusta, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu...Pol Benks (gitara, vokal), Danijel Kešler (gitara) i Sem Fogarino (bubnjevi) krenuće ovog leta na evropsku turneju kojom će obeležiti 15...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.