Helm pesmom „Ne za nas“ najavljuje drugi album

Izvor: SvetGitara.com, 07.Okt.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helm pesmom „Ne za nas“ najavljuje drugi album

Novom pesmom, u pratnji video spota, za koju kažu da “služi čišćenju mozgova i usijanih glava” grupa Helm najavljuje drugi studijski album.

Helmovci trenutno usviravaju nove pesme i najavljuju početak koncertne promocije upravo objavljenim video singlom “Ne za nas”. Spot za ovu numeru, čiju muziku i tekst potpisuje Tolla, delom je snimljen u glavnom gradu Ukrajine, delom na Lim festivalu u Priboju, a frontmen ove trojke kaže da “pesma poziva na okupljanje oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << progresivnih ideja, oko ljubavi, nauke i prirode i isključuje nametnute neprirodne podele u čovečanstvu”, te da je Ukrajina namerno odabrana jer ima neke paralele koje su se nama u bliskoj prošlosti dešavale.

Jako ekološka pesma, služiće za čišćenje mozgova i usijanih glava od stereotipnih bolesnih ideja u duboko zagađenim društvima. Tek kad sebe iznutra temeljno mentalno operemo, kad „očistimo“ svoje okruženje, kad shvatimo prave vrednosti slobode, iskrenog prijateljstva, nauke i ljubavi tek tada ćemo moći da se bavimo i terminom prave ekologije. Naravno, poznavajući današnji sistem vrednosti to je pišanje uz vetar, ali moje je da ukažem i da se borim za takve ideale“, poručio je Tolla.

Spot za pesmu „Ne za nas“ možete pogledati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.