Gwyn Ashton ponovo u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Apr.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gwyn Ashton ponovo u Beogradu

U sredu, 11. maja, u beogradskom klubu Elektropionir, koncert će održati svetski poznati i priznati bluz gitarista Gwyn Ashton.

Gvin Ešton promoviše svoj najnoviji album “Radiogram” sa moćnim solo konceptom koji obuhvata širok spektar električnih i akustičnih gitara, efekata („loopers“, „octave dividers“) i bas bubnja koji daju puni teški zvuk „one-man band“-a.

Prošle godine, malobrojna publika u beogradskom Domu omladine ispratila >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je nastup ovog virtuoza na gitari, ali će ovo biti nova prilika za sve da čuju supertalentovanog Australijanca.

Ulaznice su u prodaji preko sistema EVENTIM, GIGSTIX, DD Tickets, Felix (TC Sremska) i Žila Shop-u (TC Čumićevo), kao i u kafeu Ljubavnica (Balkanska 19). Promo cena je 400 dinara (ograničen kontigent), pretprodaja 500, na dan koncerta 700 dinara!

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.