Gramatik premijerno u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 12.Avg.2017, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gramatik premijerno u Beogradu

Jedan od najbitnijih producenata instrumentalnog hip hopa u poslednjih deset godina, Gramatik, nastupiće u Beogradu 23. novembra. On će nastupiti u BelExpo Centru, a kao podrška će nastupiti Gramophonedzie.

Denis Jašarević zaintrigirao je svet već sa prvim “Street Bangerz” izdanjem. Svetski DJ-evi su odmah krenuli da njegove trake (često pune balkanskih motiva) uvršćuju u svoje setove, što je doprinelo njegovoj velikoj popularnosti. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << tek sa šestim albumom “Beatz & Pieces vol. 1” iz 2011. osvojio je publiku u svim krajevima sveta. Do sada je izdao devet albuma, a najsvežiji je prošlogodišnji “Epigram”. Ovo će biti njegov drugi nastup u Srbiji, nakon prošlogodišnjeg zatvaranja glavne bine Exit festivala.

Karte za nastup ovog slovenačkog producenta i DJ-a  koštaju 1790 za parter, odnosno 2290 za VIP deo. Prodaja karata počinje 7. avgusta preko Eventim mreže i Gigs tix-a.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.