Flume objavio remiks izdanja “Skin”

Izvor: BalkanRock.com, 19.Apr.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flume objavio remiks izdanja “Skin”

Dvadesetpetogodišnji producent Flume objavio je kompletno remiksovanu verziju svog albuma “Skin“. Album naslovljen prosto “Skin: The Remixes” objavljen je putem izdavačke kuće Transgressive Records i sastoji se od petnaest pesama, od koji su šest remiksi koji do sada nisu bili objavljeni.

Za remiks albuma bili su zaduženi savremenici producenta kao što su Baauer, Jacques Greene, Golden Features, Wave Racer, Teengirl >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Fantasy, Disclosure, Clean Bandit i drugi.

Album „Skin“ je zabeležio zapažen uspeh, prvenstveno singlovima „Never Be Like You“ i “Say It“ koji su mu doneli i nekoliko Grammy nominacija i osvojenu Grammy nagradu za najbolji Electronic/Dance album. Flume se takođe našao na desetom mestu po slušanosti na digitalnoj platformi Spotify u kategoriji umetnika do 25 godina na kojoj se nalaze i Justin Bieber i Ariana Grande.

U toku svoje prošlogodišnje turneje, rasprodao je preko sedamdeset koncerata širom sveta, a ove godine će, između ostalih zakazanih nastupa, nastupiti i na Sziget festivalu u Budimpešti.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.