Florence & The Machine objavili pesme za igru Final Fantasy

Izvor: BalkanRock.com, 19.Avg.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Florence & The Machine objavili pesme za igru Final Fantasy

Engleski indie rock bend Florence & The Machine objavio je mini izdanje od tri nove pesme koje će se naći u igricu Final Fantasy XV, najnovijoj iz čuvenog serijala.

Prema rečima Florence Welch, ovo je za nju nov žanr. “Na ideju sam došla slušajući radio emisiju o klasičnoj muzici u igricama. Melodija je prelepa i u sebi nosi emocionalnost koja me je naterala da se iskušam u ovom polju”, rekla je Florence.

Na izdanju se nalaze tri pesme – >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “Too Much Is Never Enough”, “I Will Be” i obrada Bene E. Kingove čuvene “Stand By Me”.





Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.