Izvor: BalkanRock.com, 22.Mar.2017, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival na Arčijev rođendan i ove godine u Nišu

Prljave Sestre

U čast prerano preminulog muzičara Nebojše Prvulovića Arčija, i ove godine biće održan jednodnevni festival u subotu, 1. aprila u niškom klubu Feedback.

Na jednodnevnom festivalu nastupiće bendovi Plastic Sunday, Prljave Sestre, Testator, Ramones Tribute Band, Nule, Slide Ride, Fluid Underground i Igralom.

Zbog velikog broja izvođača, festival će otpočeti od 20 časova, a još informacija o propratnim dešavanjima biće >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << poznato uskoro.

Na ulazu u Feedback će biti kutija u koju će svako ubaciti poruku ljubavi i mira koju će predhodno napisati na parčetu papira.

Cena ulaznice je 300 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

NOVI MULTIMEDIJALNI FESTIVAL U GRADU: Book & Roll Open Day slavi KULTURU

Izvor: Telegraf.rs, 22.Mar.2017

Prvi Book & Roll Open Day, koji slavi dan muzike, knjige, video produkcije, fotografije, pozorišta, kreativnosti i zabave, biće održan u subotu 25. marta u Beogradu u klubu Rokanje...Reč je o jednodnevnom multimedijalnom festivalu čiji je cilj da okupi mlade kreativne ljude iz svih oblasti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.