Fantazmo objavio album “Pages of Architectum”

Izvor: BalkanRock.com, 01.Feb.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazmo objavio album “Pages of Architectum”

Dušan Perunović, poznatiji pod svojim pseudonimom Fantazmo, nedavno je zaključio i objavio svoj novi projekat “Pages of Archtectum” u vidu celokupnog albuma.

Nakon objavljivanja albuma „The Journey of Abeona“ i „Garagum“ Fantazmo se vrlo brzo odlučio da nastavi dalje sa radom i iskoristio je vreme tokom praznika da zaokruži opsežniji projekat. Atmosfera ovog izdanja je u velikoj meri opisana kao “naučno-fantastična” ili “sci-fi” >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koja se provlači tokom čitavog albuma i ilustrativno deluje na slušaoca tokom trajanja od jednog časa. Elektronskim bojama i pop formama, koje se često mešaju sa zvukom električne gitare, basa i rustičnih perkusija, „Pages of Arhitectum“ u već prepoznatljivom Fantazmovom maniru nastoji da stvori donekle ambijentalan ugođaj za slušaoca.

Fantazmo nastavlja dalje sa nekoliko različitih projekata koji su tek u pripremi. Novi materijal u okviru njegovog drugog projekta “Fun on Bass” bi trebalo uskoro da ugleda svetlost dana.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.