Ensh i Sergio Lounge u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 30.Apr.2017, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ensh i Sergio Lounge u Elektropioniru

U četvrtak 18. maja u beogradskom klubu Elektropionir zajednički koncert će održati Ensh  i Sergio Lounge.

Iza projekta Ensh stoji Milenko Vujošević, čiji se muzički izražaj može okarakterisati kao elektro-pop sa snažnom bas podlogom, izraženim sint zvukom i dominantnim glasom. U dosadašnjoj karijeri ima objavljen EP “Belgrade”, kao i jedan LP “Both Of Them Milenko”. Trenutno je u procesu rada na svom novom albumu.

Sergio Lounge, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << dvadesetčetvorogodišnji tastaraturista iz Beograda, uspešno se bavi muzikom i srodnim aktivnostima od malena. Pre nego što je pronašao svoj žanr i svoj instrument, oprobao se u raznim sastavima svirajući gitaru, bas gitaru, flautu, kontrabas. Žanr koji je prihvatio na kraju najbolje pristaje njegovom imenu – lounge muzika, sa primesama diska, italo-diska, šlagera i eksperimentalne muzike.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.