Izvor: BalkanRock.com, 27.Avg.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eagles of Death Metal snimili spot za “Complexity”

Josh Homme

Osnivači benda Eagles of Death Metal, duhoviti Džoš Omi i Džesi Hjuz glume u novom crno-belom spotu za “Complexity“.

Jesse Hughes

Džoš i Džesi su obučeni u crno, nose hispterske naočare i kroz svoje poze satirično ismevaju modernu umetnost.

Pesma je uvod u četvrti album benda “Zipper Down” koji će objaviti 2. oktobra, a prati je artwork inspirisan “Zvezdanim stazama”.  “Complexity” je originalno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << snimljena za Hjuzov solo album “Honkey Kong” koji je 2011. godine objavio pod pseudonimom Boots Electric. Album će sadržati 11 pesama, uključujući i obradu “Save a Prayer” grupe Duran Duran. “U nezavisnoj studiji, četiri od tri lekara kažu da je Zipper Down irgazam (orgazam za uši) zarobljen u crazerbeamu. I ja im verujem”, rekao je Omi.

“Novi album istinski predstavlja mene sa stavom i filozofijom života. Osoba ne treba da se zakopčava (zipper up) već da se otkopčava (zipper down) i da mu sve visi”, izjavio je Hjuz.

Kalifornijski sastav nastupiće 1. decembra u zagrebačkoj Tvornici kulture u okviru svoje aktuelne turneje. Nakon sjajnog nastupa na INmusic festivalu, harizmatični sastav se vraća u Hrvatsku za  samostalni koncert.

Ulaznice za zagrebački koncert Eagles of Death Metal u Tvornici Kulture mogu se kupiti putem službenog INmusic webshopa po ceni od 149 kuna. Ukoliko ne budu rasprodate, cena će na dan koncerta iznositi 160 kuna. Broj karata je ograničen.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.