ESC Life objavili prvi video

Izvor: BalkanRock.com, 14.Maj.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESC Life objavili prvi video

Zagrebački indie-rock sastav ESC Life objavio je prvi video u dosadašnjoj karijeri i to za naslovnu numeru sa njihovog debitantskog albuma “Access All Areas”.

Za spot je najzaslužniji Kristijan Smok, koji je putovao sa bendom tokom balkanske Ajvarpalooze 2014. godine, kada su ESC Life bili predgrupa slavnom Grantu Hartu (Hüsker Dü, Nova Mob), a sve što je njegova kamera zabeležila, uz dodatnu montažu, sada čini ovaj video.

Album “Access All Areas” objavljen je prošle godine za PDV Records i kao CD izdanje i na vinilu, dok je nemački Last Exit Music objavio kasetno izdanje.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.