Drvored i Radio Aktiv zakazali zajednički nastup u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 21.Apr.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drvored i Radio Aktiv zakazali zajednički nastup u Zagrebu

U četvrtak, 27. aprila, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru zajednički koncert održaće bendovi Drvored i Radio Aktiv.

Ovaj nastup održava se u sklopu službene Tabor Film Festival warm-up zabave u susret njegovom 15. jubilarnom izdanju.

Drvored je devotočlani sastav koga odlikuje izuzetna duvačka sekcija, tekstovi na francuskom i hrvatskom jeziku te se može reći kako su apsolutno uneli svežinu na regionalnu muzičku scenu. U kratkom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << roku njihovi koncerti postali su plesna atrakcija, a žanr “balkankan” koji su osmislili, polako ali sigurno širi se regijom.

Radio Aktiv dolaze iz Pule i u dosadašnjoj karijeri objavili su dva studijska albuma. Trenutno su u procesu stvaranja pesama za treći album, a nastup u Vintage-u biće im prvi u novoj postavi.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 35 kuna dok će na dan koncerta cena karata iznositi 50 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.