Die Antwoord objavili “Dazed and confused”

Izvor: BalkanRock.com, 17.Maj.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Die Antwoord objavili “Dazed and confused”

Južnoafrički bend Die Antwoord objavio je pesmu “Dazed and confused” koja će se naći na njihovom novom albumu.

Novi album “Suck on This” koji izlazi 19. maja prati izdanje “Donker Mag” iz 2014. godine,

GOD je producent ove nove numere.

Die Antwoord nastupa 11. juna u staroj Ciglani Beograda, u okviru umetničke kolonije DEV9T, kao zagrevanje pred ovogodišnji EXIT festival. Noć pod nazivom EXIT NA DEV9T >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << predstaviće Die Antwoord na vrhuncu karijere i to na lokaciji koja neodoljivo podseća na njihove upečatljive spotove. Dva dana kasnije, 13. juna, premijerno nastupaju u Zagrebu, u paviljonu 9 zagrebačkog Velesajma.

I uz novu pesmu dolazi i ilustracija:

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jorgovani objavili prvi album “Pušteni s’ lanca”

Izvor: BalkanRock.com, 17.Maj.2016

Boemski punk bend Jorgovani nakon dva EP-a, objavio je i svoj prvi album pod nazivom „Pušteni s’ lanca“ na kome se nalazi 12 pesama...Album je dostupan za besplatno preuzimanje, a može se preslušati i na njihovom YouTube kanalu...Svoje novo ostvarenje bend će zvanično promovisati 21. maja...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.